16.5 C
Athens

Άνετα την Γεωργία, ολοταχώς για την πρωτιά η Εθνική

Η Εθνική μας ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Γεωργίας με 81-69 και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρωτιά στον όμιλο

Μία ακόμα νίκη πέτυχε το Εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  κόντρα στην Γεωργία με 81-69 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρωτιά στον όμιλο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Στο πρώτο ημίχρονο η εθνική, είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον Βασιλόπουλο  να είναι ο κορυφαίος με οκτώ πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του άσου του Προμηθέα ήταν  ο «αειθαλής»  Γιάννης Μπουρούσης.

Από την άλλη πλευρά οι Γεωργιανοί τα περίμεναν όλα από τον γνωστό μας από την παρουσία του στους δύο αιώνιους Γκεόργκι Σερμαντίνι.

Στην τρίτη περίοδο, η εθνική κατάφερε να κρατήσει το έλεγχο του παιχνιδιού με την εμπειρία Βασιλόπουλου και Μπουρούση ν απαίζουν καθοριστικό ρόλο, ωστόσο στις αρχές της τέταρτης, ο ΜακΦάντεν «ζεστάθηκε» και μείωσε μέχρι τους πέντε (68-63), σε συνδυασμό με την άμυνα ζώνης του Ζούρου.

Εκεί, ανέλαβαν κυρίως Μποχωρίδης και Κόνιαρης στην επίθεση και με πιο «σφιχτή» άμυνα, η Ελλάδα κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες και να  «κλειδώσει» τη νίκη , για να φτάσει στο 81-69.

Ελλάδα 81-69

81-69

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς