24 C
Athens

Πούλησαν ανύπαρκτα ποτά αξίας 26.000 ευρώ σε έμπορο

Ένας επιχειρηματίας στο Αίγιο, ο οποίος εμπορεύεται οινοπνευματώδη ποτά, τον περασμένο Ιούλιο «χάρισε» σε απατεώνες, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό

Ένας επιχειρηματίας στο Αίγιο, ο οποίος εμπορεύεται οινοπνευματώδη ποτά, τον περασμένο Ιούλιο «χάρισε» σε απατεώνες, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο λόγος ήταν ότι ο επιχειρηματίας πίστεψε ότι είχαν τη δυνατότητα να μεσολαβήσουν για να αγοράσει εμπόρευμα σε αρκετά συμφέρουσα τιμή.

Οι τρεις δράστες είχαν προσεγγίσει αρχικά έναν υπάλληλό του, ο οποίος τους έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Εκείνος πείστηκε να τους πληρώσει 26.000 ευρώ και μάλιστα σε μετρητά!

Δεν παρέλαβε ποτέ τα οινοπνευματώδη ποτά που είχε παραγγείλει και κατήγγειλε τους δράστες στην Ασφάλεια Αιγιαλείας. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από επτά μήνες και οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους τρεις Έλληνες ηλικίας 32, 33 και 29 χρόνων που εξαπάτησαν τον επιχειρηματία.

Μάλιστα, ο 32χρονος και ο 29χρονος έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες, κλοπές και απάτες! Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς