23.4 C
Athens

Υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία ο Κεντίρα

Ο Σάμι Κεντίρα υποβλήθηκε σε μια μίνι επεμβατική θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει το καρδιακό πρόβλημα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από λίγα 24ωρα. Να θυμίσουμε ότι ο διεθνής μέσος παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία και δεν είναι στην αποστολή της «γηραιάς κυρία» για το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για το Champions League.

Ο Κεντίρα ανησύχησε τους ανθρώπους της Γιουβέντους, αναφέροντας την ενόχληση που ένιωσε στην καρδιά του λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ισπανία και το πρωί της Τετάρτης, υποβλήθηκε σε ηλεκτροφυσιολογικές εξετάσεις από τον καρδιολόγο του συλλόγου, Φιορέντσο Γκάιτα.
Παράλληλα, υποβλήθηκε και σε μια επιτυχημένη επεμβατική θεραπεία προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα με την αρρυθμία που ένιωσε. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γιουβέντους όλα πήγαν καλά και ο παίκτης αναμένεται επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε ένα μήνα από σήμερα.
 Πριν από μερικά χρόνια είχε διαγνωστεί με ανάλογο πρόβλημα και ο Ελβετός – τότε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και νυν της Άρσεναλ – Στέφαν Λιχτστάινερ και είχε χρειαστεί να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγώνων.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς