22.9 C
Athens

Λεβαδειακός: Σε απολογία λόγω ball boys

Τα ball boys έστειλαν τον Λεβαδειακό στο «σκαμνί»

Ο Λεβαδειακός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε λιγότερα ball boys και γι αυτό τον λόγο κλήθηκε σε απολογία. Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε την ομάδα της Λιβαδειάς σε απολογία, γιατί καθυστερούσε η μπάλα να επιστρέψει στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή, 22-2-2019 και ώρα 13:00, την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική.

Α/ ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά το 60΄ λεπτό του αγώνα, παρατηρήθηκε καθυστέρηση επαναφοράς της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο λόγω απουσίας επαρκούς αριθμού επαναφορέων μπάλας (ballboys)» στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 14 παρ. 2 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς