17.4 C
Athens

Σπάρτη: Τέλος ο Νικόλαρος, συνεχίζει ο Σατσιάς

Η διοίκηση της Σπάρτης έδωσε λύση στο πρόβλημα, που είχε δημιουργηθεί, καθώς απομάκρυνε τον τεχνικό διευθυντή και κράτησε στον πάγκο τον Κύπριο τεχνικό

Στον πάγκο της Σπάρτης θα παραμείνει ο Μαρίνος Σατσιάς, ενώ αντίθετα ο Δημήτρης Νικολάρος απομακρύνθηκε από το πόστο του τεχνικού διυθυντή. Ο προπονητής της ομάδας είχε αναφέρει ότι ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής έκανε παρέμβαση στο έργο του και η διοίκηση της Σπάρτης πήρε αυτήν την απόφαση, για να λύσει το πρόβλημα.

Αναλυτικά:

«Επειδή τις τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες ασχήμιες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Σπάρτης καθώς και με την ιστορία της αφού η τελευταία ασχολείται μόνο με το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.

Κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό μας ότι ο κ Νικόλαρος και ο Κος Χαραλαμπίδης ουδεμία σχέση θεσμική η εξωθεσμική έχουν πλέον με το νομικό πρόσωπο της ΠΑΕ Σπάρτης. Η ΠΑΕ Σπάρτης έχει διοίκηση και ιδιοκτησιακό καθεστώς τα οποία διαπνέονται από αισθήματα εντιμότητας και υγείας οποια και αν είναι τα αποτέλεσματα των ποδοσφαιρικων αγώνων και η βαθμολογική εξέλιξη. Προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης παραμένει ο Κος Μαρίνος Σατσιας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς