21.6 C
Athens

Μέχρι και… 265 ευρώ τα εισιτήρια στο clasico (pic)

Η αγωνία για τη νέα μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey είναι μεγάλη και κάποιοι θα... ξηλωθούν για να δουν το σούπερ ματς

Πάντα ένα clasico έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη φορά «παίζεται» ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα πιο ακριβά εισιτήρια για όσους θέλουν να βρεθούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να φτάνουν τα… 265 ευρώ!

Μιλάμε για το πιο «καυτό» παιχνίδι στην Ισπανία και τη ρεβάνς των προημιτελικών του Copa del Rey μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι δυο ομάδες, μετά το 1-1 θα συναντηθούν ξανά στις 27 Φεβρουαρίου στο «σπίτι» της «βασίλισσας» και η αγωνία μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει και έναν τίτλο στην Ισπανία, με τους «μερένχες» να έχουν μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» το φθηνότερο «μαγικό χαρτί» κοστίζει 75 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό τιμάται στα 265 ευρώ. Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα είναι, πάντως, από τους «τυχερούς», καθώς θα πληρώσουν τη μίνιμουμ τιμή των 75 ευρώ.

Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει δώσει πολλές κάρτες διαρκείας στην αρχή της σεζόν. Βέβαια, ο αγώνας για την απόκτηση ενός εισιτηρίου καταγράφει τρελά έξοδα για τους φίλους των αντίπαλων συλλόγων, αλλά και πολλά έσοδα για τους συλλόγους. Αμφίδρομη είναι, άλλωστε, αυτή η σχέση, ανάμεσα σε ομάδες και φιλάθλους…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς