16.9 C
Athens

Αγωνία στη Γιουβέντους, πάσχει από καρδιακή αρρυθμία ο Κεντίρα (pics)

Ο διεθνής άσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις - Για απουσία ενός μήνα κάνει λόγο η «Gazzetta dello Sport»

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γιουβέντους από το απόγευμα της Τρίτης (19/2) όταν διαπιστώθηκε πως ο Σάμι Κεντίρα, έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο Γερμανός μέσος έμεινε εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την Τετάρτη (20/2) για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Τορίνο, διαπιστώθηκε ότι έχει καρδιακή αρρυθμία.

Αυτόματα αποκλείστηκε της αποστολής – από την ιταλική ομάδα είπαν για προληπτικούς λόγους- και την Τετάρτη (20/2) θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προήλθε το πρόβλημα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport», ο 32χρονος άσος θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον ένα μήνα. Αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ντάγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν δεδομένο ότι δεν θα προλάβαινε να αποθεραπευτεί πριν το παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο διεθνής άσος ανέβασε στο Twitter σχετική φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους, κάνοντας προαναγγελία του αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη…

Όπως ήταν λογικό, πολλοί φίλοι της «γηραιάς κυρίας» εύχονται στον Σάμι Κεντίρα να επιστρέψει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς