20.2 C
Athens

Προσινέτσκι: «Εκτός ο Βράνιες, δεν θέλουμε προβλήματα στην ομάδα»

Το ερωτικό σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα θα κοστίσει στον Βράνιες (και) την θέση του στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι

Ο  Όγκνιεν Βράνιες τέθηκε εκτός Εθνικής από τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, με τον παλαίμαχο Κροάτη σούπερ σταρ των γηπέδων και νυν ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Βοσνίας να ξεκαθαρίζει ότι η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του πρώην παίκτη της ΑΕΚ είναι αυτή που τον θέτει εκτός Εθνικής ομάδας.

«Ο Βράνιες έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής. Ένας παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ήδη η ομοσπονδία έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά του. Ο Βράνιες έχει έρθει σε σύγκρουση με τον κόσμο και μας έχει απασχολήσει με τα τατουάζ του και τώρα με την ερωτική του ζωή. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε στόχο να φέρουμε την εθνική στο Euro 2020 και δεν θέλουμε το παραμικρό πρόβλημα γύρω από την ομάδα μας.  Σίγουρα η απουσία του είναι πρόβλημα γιατί έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα. Θα πρέπει να βρούμε κάποια λύση για να καλύψουμε το κενό του και ελπίζουμε να βρούμε έναν επαρκή αντικαταστάτη»

Υπενθυμίζεται πως η Βοσνία είναι εκ των αντιπάλων της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς