20.1 C
Athens

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (pic)

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν την αποστολή μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού στη Βραζιλία

Η ΑΕΚ γύρισε κυπελλούχος από τη Βραζιλία με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού, με τους οπαδούς να αποθεώνουν παίκτες και τεχνικό τιμ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Περίπου 250 οπαδοί της «Ένωσης» περίμεναν την άφιξη της αποστολής και φώναζαν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης της τους ομάδας.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε στη κάμερα της NOVA: «Αν μας έλεγαν πέρσι όταν ξεκινήσαμε τον Όμιλο του Basketball Champions League πως θα παίρναμε τρία τρόπαια, θα γελούσαμε. Δουλέψαμε πολύ και είχαμε υπομονή».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Σαν Λορέντζο και Φλαμένγκο είπε: «Είναι διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Παίξαμε καλή άμυνα. Αυτοί δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό  και κόμπλαραν. Για αυτό πήραμε και τόσο μεγάλες διαφορές».

Για το ταβάνι της ΑΕΚ: «Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο και όπου βγει. Έχουμε πάρει τρία κύπελλα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στο Basketball Champions League».

Από τη μεριά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε: «Είναι κάτι σπάνιο. Δεν θα το ζήσουν πολλοί παίκτες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και την περσινή ομάδα, γιατί δεν θα τα είχαμε καταφέρει αλλιώς. Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στη φετινή ομάδα. Ήταν μία τρομερή εμπειρία και μακάρι να έχουμε και άλλες επιτυχίες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς