20 C
Athens

Βαρύς ο πόνος στις κηδείες μάνας και κόρης – Αργότερα η κηδεία του ζευγαριού

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην κόρη και τη μητέρα - Το απόγευμα η κηδεία του ζευγαριού

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν το πρωί στις Αρχάνες συγγενείς και φίλοι την 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου και την 20χρονη κόρη της Μαριλένα Τζαγκαράκη, τη μάνα και την κόρη που έχασαν τραγικά τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητό τους θάφτηκε στον ποταμό Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

«Ζούμε ένα δράμα αυτές τις ημέρες, με τον χαμό αυτής της οικογένειας. Χάθηκε μάνα και δυο κορίτσια και το παλικάρι που ήταν σύζυγος της μίας από τις δύο. Έμεινε πίσω μόνο μια αδελφή, που είναι ράκος. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να επεμβαίνουν οι αρμόδιοι και να αποφεύγονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η δίοδος δεν είχε φύλαξη, έστω μια κορδέλα.

Σκεφτείτε τώρα αυτή την κοπέλα που αποχαιρέτισε τη μάνα της και τη μία αδελφή της και σε λίγο θα πάει να αποχαιρετήσει την άλλη της αδερφή και το γαμπρό της. Εύχομαι να μην ξανάρθουν τέτοιες μέρες» ανέφερε ο εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας, π. Γεώργιος Κασσαβετάκης.

Στις 4 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του ζευγαριού που έχασε τη ζωή του στο ίδιο αυτοκίνητο, του 29χρονου Κωνσταντίνου Γιαννακάκη και της 30χρονης συζύγου του, Ροδούλας Τζαγκαράκη, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κρούστα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς