20.9 C
Athens

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην Κρήτη

Σήμερα θα τελεστούν οι κηδείες των τεσσάρων μελών της οικογένειας που ξεψύχησαν στο αυτοκίνητό τους στην Κρήτη

Η Κρήτη θρηνεί από χθες για τον άδικο χαμό τεσσάρων συνανθρώπων μας, μελών της ίδιας οικογένειας, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.

Η απίστευτη τραγωδία, που ξεκλήρισε δύο οικογένειες και συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο, έχει βυθίσει σε ανείπωτο πένθος την ευρύτερη περιοχή των Αρχανών, από όπου κατάγονταν οι 3 από τους 4 επιβαίνοντες του μοιραίου οχήματος:

Πρόκειται για τις δύο αδερφές Τζαγκαράκη και τη μητέρα τους, Μαρία Χατζηπάνου. Σήμερα στις 11 το πρωί θα τελεστεί στις Αρχάνες η νεκρώσιμη ακολουθία της 20χρονης Μαριλένας Τζαγκαράκη και της 57χρονης μητέρας της Μαρίας Χατζηπάνου.

Πέντε ώρες αργότερα, στις 4 το απόγευμα, θα ψαλεί στον Κρούστα Λασιθίου (σ.σ. τόπος καταγωγής του 29χρονου Κώστα Γιαννακάκη) η νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου πατέρα και της 30χρονης συζύγου του και μητέρας τής μόλις λίγων μηνών κόρης του, Ροδούλας Τζαγκαράκη.

Το σπασμένο παράθυρο και η ύστατη προσπάθεια

Στο σημείο διαδραματίστηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, καθώς εκεί βρίσκονταν οικείοι των αγνοουμένων. Παρών ήταν και ο πατέρας του 29χρονου Κώστα Γιαννακάκη, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του αδικοχαμένου του γιου.

Σύμφωνα με τον χαροκαμένο πατέρα, τα παράθυρα του οχήματος βρέθηκαν κλειστά. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, βρέθηκε σπασμένο το τζάμι από την πλευρά του πορτμπαγκάζ. Αυτό ενδεχομένως οφείλεται στις ύστατες προσπάθειες που έκανε – σύμφωνα με τον κ. Γιαννακάκη – ο γιος του για να σώσει την οικογένειά του και τον ίδιο…

Πηγή: neakriti.gr

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς