18.8 C
Athens

Ιβάνκα Τράμπ για Μέρκελ: «Έχει απίστευτη αίσθηση του χούμορ»

Η Ιβάνκα Τραμπ μαγνήτισε τα βλέμματα στην 55η ετήσια διάσκεψη για θέματα παγκόσμιας και περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας, που διεξήχθη το Σάββατο στο Μόναχο

Η Ιβάνκα Τραμπ μαγνήτισε τα βλέμματα στην 55η ετήσια διάσκεψη για θέματα παγκόσμιας και περιφερειακής σταθερότητας και ασφάλειας, που διεξήχθη το Σάββατο στο Μόναχο.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι, στόχος του πατέρα της δεν είναι η απομόνωση της Αμερικής, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τον θαυμασμό της για την Άνγκελα Μέρκελ.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, η Ιβάνκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηγέτες ξένων κρατών αλλά και πολιτικούς για το μέλλον του ΝΑΤΟ, το εμπόριο και την διεθνή ασφάλεια. Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έσπευσε να την συγχαρεί για την ομιλία της.

Σε συνέντευξή της στην γερμανική εφημερίδα Bild, η Ιβάνκα Τραμπ μίλησε για τη Μέρκελ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έχει απίστευτη «αίσθηση του χιούμορ».

Η Ιβάντα πρόσθεσε: «Η αφοσίωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην επαγγελματική κατάρτιση και την οικονομική ενδυνάμωση των γυναικών είναι μόνο δύο τομείς στους οποίους έχουμε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς