19.6 C
Athens

Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ: Εξορμήσεις για σκι (pics)

Ο Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, φαίνεται ότι αγαπά το σκι και όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο πάντα επισκέπτεται κάποιο χιονοδρομικό κέντρο

Ο Τζέφρι Πάιατ, πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, φαίνεται ότι αγαπά το σκι. Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο πάντα επισκέπτεται το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα για να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ.

Ο διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου κ. Λεωνίδας Σπυρόπουλος δηλώνει στο ΘΕΜΑ: «Το βουνό εδώ στα Καλάβρυτα έχει πολύ καλή ποιότητα χιονιού το οποίο προτιμά ο Αμερικανός πρέσβης ενώ όπως μας έχει εκμυστηρευτεί του θυμίζει και το βουνό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην Αμερική».

Ο κ. Τζέφρι Πάιατ, διπλωμάτης καριέρας με βαθμό πληρεξούσιου υπουργού, ορκίστηκε ως Πρέσβης στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2016. Η αποκάλυψη για το αγαπημένο του χειμερινό σπορ έγινε τον Φεβρουάριο του 2017, όταν εμφανίστηκε με την σύζυγό του στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία.

Ο Αμερικανός πρέσβης ενθουσιασμένος από το χιονοδρομικό του Μαινάλου, μιλώντας σε θαμώνες αλλά και στους διαχειριστές του χιονοδρομικού κέντρου είχε πει: «Το βουνό είναι υπέροχο, τα δέντρα μοναδικά. Η Αρκαδία είναι μαγευτική. Το καλοκαίρι πρέπει να είναι πανέμορφα εδώ».

Ο ίδιος είχε φροντίσει να ανεβάσει και δυο φωτογραφίες από το χιονοδρομικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας μεταξύ άλλων ότι πολλοί ελληνοαμερικανοί φίλοι του έχουν καταγωγή από την Αρκαδία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς