15.8 C
Athens

Ο πάγκος… περιμένει ξανά τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον γι’ ένα ξεχωριστό reunion (vid, pics)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τιμήσει τον προπονητή - θρύλο της ομάδας σε μια σημαδιακή αγωνιστική περίοδο για τον σύλλογο και αναμένεται να γίνει αυτό τον Μάιο με «καλεσμένη» την Μπάγερν Μονάχου

Η αγωνιστική περίοδο που διανύουμε ξυπνά ωραίες μνήμες στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι μπορεί να τιμηθεί με ιδιαίτερο τρόπο και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Αυτό αναμένεται να συμβεί για ένα μόνο παιχνίδι, στο οποίο θα αγωνιστούν παλαίμαχοι, αλλά μιλάμε για γεγονός από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό και έχει ιδιαίτερη σημασία, για έναν προπονητή που άλλαξε την ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» και δεν έχει σταματήσει να παρακολουθεί την Γιουνάιτεντ από κοντά.

Αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από τη σεζόν 1998-99, όταν η ομάδα την οποία καθοδηγούσε κατέκτησε το τρεμπλ. Τότε που στον τελικό του Champions League έκανε το… θαύμα και με μεγάλη ανατροπή στο τέλος νίκησε στην Μπάγερν Μονάχου στο «Καμπ Νόου». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κατακτήσει το τρόπαιο χάρη στο γκολ που πέτυχε ο σημερινός προπονητής της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο 77χρονος σερ Άλεξ αναμένεται να είναι ο προπονητής μιας ομάδας παλαίμαχων που θα αντιμετωπίζει παλαίμαχους των Βαυαρών, είκοσι χρόνια μετά τον αλησμόνητο τελικό του Champions League.

Το σημαντικό είναι πως λίγους μήνες μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο θρυλικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πιο ακμαίος από ποτέ…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς