17.9 C
Athens

Αγώνας… κωμωδία στην Ιταλία, έληξε 20-0 με ημίχρονο 16-0 (vids, pics)

Στην τρίτη κατηγορία (Serie C) η Προ Πιατσέντζα, λόγω πτώχευσης, κατέβηκε με επτά εφήβους και το... πλήρωσε κόντρα στην Κούενο

Πολλοί διαβάζοντας την παρακάτω είδηση, θα νόμιζαν πως έγινε κάποιος… λάθος, αλλά το τελικό 20-0 (με το σκορ 16-0 στο ημίχρονο) είναι πέρα για πέρα αληθινό. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο για να δείτε τι συνέβη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Σε ματς της τρίτης κατηγορίας (Serie C) για την Ιταλία, η Προ Πιατσέντζα κατέβηκε στο γήπεδο με επτά παίκτες, που είναι στην εφηβική τους ηλικία και δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Κούνεο.

Η Προ Πιατσέντζα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν κατέβηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Ουσιαστικά έχει πτωχεύσει. Αποφάσισε αυτή τη φορά να παραταχθεί στο γήπεδο με εφήβους απέναντι στην Κούνεο, αλλά δεν μαζεύτηκαν πάνω από επτά, όσους επιτρέπουν οι κανονισμοί για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Αυτό είναι ως αποτέλεσμα το θέαμα να είναι για «κωμωδία». Στο 20′ το σκορ ήταν ήδη 8-0, ενώ στο ημίχρονο έφτασε στο 16-0. Ευτυχώς που η Κούνεο σήκωσε το… πόδι από το «γκάζι» και λυπήθηκε τους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα το σκορ να σταματήσει στο… 20-0!

Δείτε σχετικά βίντεο:

Εδώ και… ντοκουμέντα από τον αγώνα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς