19.5 C
Athens

Φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα ο Μαξίμοβιτς

Ο άσος του Πανιωνίου θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση τη Δευτέρα (18/2), αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα...

Στον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς αποχώρησε τραυματίας στο 14′, μετά από «δολοφονικό τάκλιν» που δέχτηκε από τον Μίτζεν Μπάσα στο 11′ και απ’ την αρχή εκφράστηκαν φόβοι για κάταγμα στο πόδι του παίκτη των «κυανέρυθρων», αλλά φαίνεται να γλιτώνει τα χειρότερα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του Πανιώνιου, έκαναν αμέσως ράμματα στον 31χρονο άσο και μέσα στην τη Δευτέρα (18/2) αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, ώστε να δουν οι γιατροί εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για κάταγμα. Όπως είπαμε, οι πρώτες εκτιμήσεις των «κυανέρυθρων» υποστηρίζουν πως ο έμπειρος άσος δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα. Αυτό περιμένουν να δείξουν και οι εξετάσεις και έτσι να ανακουφιστούν όλοι στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Μπάσα στον Μαξίμοβιτς. Με τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, σοκάροντας του ανθρώπους της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς