17.8 C
Athens

Πέθανε πρώην παίκτης του Άρη – Ο Κάρλος Φλόρες «έφυγε» στα 44 (vid)

Ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή Σαν Μιγκέλ, υπέστη ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας

Ο Περουβιανός Κάρλος Φλόρες, που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα του Άρη άφησε την Κυριακή (17/2) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Περού στην περιοχή Σαν Μιγκέλ. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε πολλές ομάδες της χώρας του, αλλά και σε εξωτερικό (Σαουδική Αραβία, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ελλάδα). Στην Ευρώπη είχε έρθει για λογαριασμό του Άρη την περίοδο 1998-99.

Το ντεμπούτο του στο Περού έκανε με την Σπορτ Μπόις, ήταν διεθνής, ενώ «κρέμασε» τα παπούτσια του στο 2012. Πετύχαινε, συνήθως, πολύ όμορφα γκολ.

Ο Κάρλος Φλόρες τον Μάρτιο του 2013 είχε περάσει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, καθώς είχε πέσει από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας του που διέμενε. Μπήκε στην εντατική, έχοντας πολλαπλά κατάγματα, αλλά κατάφερε να βγει νικητής. Συνέβη στην προσπάθειά του να μπει από το παράθυρο, καθώς είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Τότε, ο Τύπος της χώρας ανέφερε πως ο Φλόρες ίσως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κόσμος αλλά και δημοσιογράφοι έφτασαν έξω από το σπίτι του πρώην παίκτη του Άρη, όταν έγινε γνωστό ότι πέθανε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς