24.3 C
Athens

«Ανάσα» παραμονής για τον Λεβαδειακό

Μεγάλη νίκη για τον Λεβαδειακό κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0), με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σημαντικό τρίποντο για την υπόθεση παραμονή

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος έχασε έδαφος για τη μάχη της πεντάδας και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός στην αναμέτρηση.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Λεβαδειακός πίεζε τους φιλοξενούμενους με κάποια γεμίσματα στη περιοχή, όμως δεν υπήρξε κλασσική ευκαιρία.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 27′ με τον Τσαμπούρη να βγάζει τη σέντρα και τον Μαρκόβσκι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών, με τον Μανά να περνά στη θέση του Μοράρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Μιχάι τράβηξε τον Μαρκόβσκι μέσα στη περιοχή.

Ο Τσαμπούρης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να δώσει το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Στο 71′, ο Σαβαντογκό έκανε το πλασέ μέσα στη περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 90′ με τον Μάζουρεκ να κάνει τη προβολή από κοντά, αλλά δίχως να καταφέρνει να ισοφαρίσει.

Θυμηθείτε το live του αγώνα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (90′ Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79′ Μελέγκ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας, Τσιγγάρας (72′ Μάζουρεκ), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45′ Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς