20.6 C
Athens

Ήρωας και μοιραίος ο Νούνιτς για την ΑΕΛ

ΑΕΛ και Ξάνθη μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1) στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο

Στον κακό για ακόμα μια φορά αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena», η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ξάνθης και στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό΄(1-1).

H ΑΕΛ άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Φατιόν να κάνει ένα διαγώνιο σουτ, ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε, αλλά ο Νούνιτς πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 8′.

Στο 21′, ο Αλμέιδα έπιασε μια όμορφη κεφαλιά και κρέμασε τον Κρίστινσον, μετά από φάουλ του Σαρπόνγκ, για να ισοφαρίσει για τη Ξάνθη (1-1).

Λίγα λεπτά αργότερα, ο σκόρερ της ΑΕΛ έκανε ένα ωραίο γύρισμα με τον Μπαργκάν να μη  μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ένα σουτ του Φατιόν εντός περιοχής κατέληξε πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο 59′, ο Νούνιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, χωρίς να αλλάζει κάτι στο σκορ.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γιακιμόβσκι (54′ Ζίβκοβιτς), Σικάβκα (45′ Σετσέροβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83′ Νούσιος), Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Λισγάρας, Μπαριέντος (76′ Σιλά),  Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Σαρπόνγκ (57′ Ουίλιαμ), Ντουρίτσκοβιτς, Φάκκης (64′ Μελιόπουλος).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς