19 C
Athens

Ζευγάρι στην Κρήτη παρασύρθηκε από χείμαρρο και αγνοείται

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχει σημάνει στην Κρήτη, με σκοπό τον εντοπισμό ενός ζευγαριού που φέρεται να παρασύρθηκε από χείμαρρο μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση για να ενημερώσει ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου στη Μεσαρά.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ωστόσο οι ολονύχτιες έρευνές τους για τον εντοπισμό του ζευγαριού ή του αυτοκινήτου του έχουν αποβεί άκαρπες. Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο έγινε η κλήση στην Αστυνομία είναι κλειστό, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη.

Συνολικά 18 Άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια, άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Έα 24ωρο νωρίτερα, η Πυροσβεστική είχε καταφέρει να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητό της 31χρονη γυναίκα, η οποία επίσης παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς