20.9 C
Athens

Πιζάρο: Ο άνθρωπος των απίθανων ρεκόρ για τη Βέρντερ (vid, pics)

Ο 40χρονος άσος έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην μπουντεσλίγκα, στο γήπεδο όπου είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στη Γερμανία, με την ομάδα της Βρέμης να φέρνει και τότε (1999) ισοπαλία 1-1 εκτός με τη Χέρτα

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, αλλά ο Κλαούντιο Πιζάρο ξέρει καλά την… τέχνη του γκολ και έτσι συνεχίζει τα ρεκόρ στην μπουντεσλίγκα, φορώντας αυτή την περίοδο για 4η φορά τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Περουβιανός άσος, που στις 3 Οκτωβρίου πάτησε τα 40, το Σάββατο (16/2) έδωσε την ισοπαλία με 1-1 στους «πράσινους» στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο… 90’+6 με εκτέλεση και έτσι έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, βρήκε δίχτυα όντας 40 ετών και 136 ημερών.

Επίσης, εδώ και 21 χρόνια ο πρώην διεθνής άσος, που έχει αντιμετωπίσει και ο Ολυμπιακός στο παρελθόν, πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ κάθε χρόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πραγματικά απίθανα ρεκόρ…

Ο Κλαούντιο Πιζάρο, που όπως είπαμε, αγωνίζεται για 4η φορά με τη Βέρντερ, συνολικά έχει 195 γκολ στην μπουντεσλίγκα και το αξιοσημείωτο είναι πως το πρώτο του γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα ήταν ξανά στο ίδιο γήπεδο. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999, όταν είχαμε ξανά Χέρτα- Βέρντερ Βρέμης 1-1.

Δείτε τους γηραιότερους σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα:

Δείτε εδώ τα χρόνια στα οποία ο Κλαούντιο Πιζάρο έχει σκοράρει στην μπουντεσλίγκα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς