17.8 C
Athens

Τοξικομανής λήστεψε μαθητή έξω από σχολείο

Ένας νεαρός σεσημασμένος χρήστης ναρκωτικών ακινητοποίησε έναν 15χρονο με την απειλή του μαχαιριού για να τον ληστέψει στη Λιβαδειά

Ένα ανήλικο παιδί πέρασε δύσκολες στιγμές όταν πήγε να πάρει τον μικρό του αδελφό από το Δημοτικό σχολείο της Λιβαδειάς. Ένας νεαρός σεσημασμένος χρήστης ναρκωτικών τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού για να τον ληστέψει!

Το ανησυχητικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν ο 23χρονος πλησίασε αθόρυβα τον ανυποψίαστο 15χρονο μαθητή, του έδειξε το μαχαίρι και του ζήτησε χρήματα και το κινητό του. Ο ανήλικος φαίνεται να αντέδρασε, αλλά αυτό δεν του κόστισε, καθώς ο δράστης άρπαξε το κινητό του και έφυγε τρέχοντας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Ο 15χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας περιγραφή του ληστή και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να εντοπιστεί λίγο αργότερα και να συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς