15.9 C
Athens

Αγία Πετρούπολη: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου σε πανεπιστήμιο (pic)

Η κατάρρευση των ορόφων συνέβη στο Πανεπιστήμιο Πληροφορικής, Μηχανικής και Οπτικής στην Αγία Πετρούπολη, το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ διεξάγονταν διαλέξεις

Τμήμα κτιρίου του πανεπιστημίου ITMO στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας έχει καταρρεύσει, όπως μεταδίδει το Reuters. Σύμφωνα με τον πρύτανη του πανεπιστημίου και τις ρωσικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Νωρίτερα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων είχαν μεταδώσει ότι άνθρωποι είχαν παγιδευτεί κάτω από τα χαλάσματα. Το πρακτορείο ειδήσεων RIA ανέφερε νωρίτερα ότι θεωρείται πως 21 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Το περιστατικό συνέβη στο Πανεπιστήμιο Πληροφορικής, Μηχανικής και Οπτικής στην Αγία Πετρούπολη, το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ διεξάγονταν διαλέξεις. Να σημειωθεί ότι 81 άτομα απομακρύνθηκαν από το κτίριο μετά την κατάρρευση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax μεταδίδει ότι όροφοι του κτιρίου κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Η επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου συνεχίζεται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς