25.6 C
Athens

Αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη (pics)

Έρευνες διεξάγει η αστυνομία για τις άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη τα μεσάνυχτα στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης - 20 συλλήψεις από την αστυνομία

Σκηνικό… πολέμου επικράτησε στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής μετά από συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί που έκοψαν χθες τη βασιλόπιτα στα γραφεία του συνδέσμου στο Μελισσοχώρι, έμειναν στην κεντρική πλατεία μετά το τέλος της συνάντησής τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, περί τα μεσάνυχτα οι οπαδοί του Άρη αντιλήφθηκαν την κίνηση ομάδας οπαδών του ΠΑΟΚ προς τα γραφεία του συνδέσμου.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν περίπου τριάντα κρανοφόρους να κινούνται μαζικά από την πλατεία προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Δικεφάλου. Τουλάχιστον δύο από αυτούς δεν πρόλαβαν να ξεφύγουν και δέχθηκαν δολοφονική επίθεση από τους κρανοφόρους.

Οι δράστες της επίθεσης προκάλεσαν φθορές και στο όχημα ενός οπαδού του ΠΑΟΚ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο μετά από καταγγελία απέκλεισαν το νηπιαγωγείο και προσήγαγαν 20 οπαδούς του Άρη, οι οποίοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με το επεισόδιο.

Αμέσως μετά τις προσαγωγές, κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την Αστυνομία ότι στα σκαλιά του σπιτιού του βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ένας νεαρός με τραύματα στο κεφάλι. Όπως διαπιστώθηκε, ο αιμόφυρτος νεαρός είχε δεχθεί αρκετά χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο στο πίσω μέρος του κρανίου του. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται πως ακριβώς τραυματίστηκε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς