17.1 C
Athens

«Πρόταση της ΑΕΚ για Καρτάμπια»

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει την ΑΕΚ να ερίζει για τον Φέντε Καρτάμπια, μαζί με άλλες ομάδες από τη χώρα της Ιβηρικής

Ο Καρτάμπια θα πρέπει να πάρει γρήγορα μια απόφαση για το μέλλον του, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα. Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχει αρκετές προτάσεις από ισπανικούς συλλόγους, αλλά και την ΑΕΚ.

O αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Καρμέλο Ντε Πόσο, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «de COPE» σχετικά με το θέμα λέγοντας: «Ο Φέντε έχει υπάρξει πολύ σημαντικός παίκτης για το κλαμπ. Είναι νέος και έχει πολλούς «μνηστήρες». Η «Ντεπόρ» έχει υπογράψει συμβόλαιο μακράς διάρκειας μαζί του. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι που πρέπει να πάρει την απόφαση και υπάρχουν δύο πιθανά σενάρια. Όποια απόφαση και να παρθεί θα είναι κερδοφόρα για εμάς. Αν επιλέξει να μείνει τότε θα είναι μια σημαντική ενίσχυση για την ομάδα και αν φέρει κάποια πρόταση τότε θα επωφεληθούμε από την αύξηση του μισθού. Αυτά τα πράγματα τα βλέπω ως πλεονεκτήματα».

Επίσης ανέφερε: «Θέλω καλούς παίκτες που να είναι ενεργοί στον σύλλογο. Θα δούμε σε λίγες μέρες, θέλω όποιος μείνει στην Ντεπορτίβο και ξεκινήσει την προετοιμασία, να είναι 100% συγκεντρωμένος εκεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς