21.9 C
Athens

Premier League στη ΝΑ Ασία μέσω…Facebook!

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα μεταδίδει τους αγώνες σε Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη για την τριετία 2019/2022, αγοράζοντας τα δικαιώματα για περίπου 200 εκατομμύρια λίρες

Eίναι δεδομένο ότι έχουμε μπει στην νέα εποχή της τεχνολογίας και, πλέον, μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μέσω κινητού, laptop, τώρα και μέσω του Facebook!
Με αυτόν τον τρόπο, ο «κολοσσός» του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα μεταδίδει όλους τους αγώνες της Premier League σε Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη για την τριετία 2019/2022, αγοράζοντας τα δικαιώματα  για περίπου 200 εκατομμύρια λίρες.
Σύμφωνα με τους Times, η Premier league, η οποία έχει, ήδη, κλείσει συμφωνία με την Αmazon για τα επόμενα χρόνια,  είχε επίσης συνομιλίες με το YouTube και Netflix σχετικά με την διαπραγμάτευση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε διάφορες περιοχές, επειδή πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να διασφαλιστεί η μελλοντική αύξηση των εσόδων των συλλόγων.
Μ’ αυτές τις κινήσεις, το Facebook προσπαθεί να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, το οποίο περιορίζεται σήμερα στην μετάδοση ορισμένων παιχνιδιών Major League Baseball, του κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ και μερικών αγώνων του Champions League στις ΗΠΑ, σε συνεργασία με την Fox Sports.
Μην λησμονούμε, εξάλλου, ότι και μέσω facebook, η Cosmote TV μετέδωσε σε live delay τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς