19.9 C
Athens

«Θηρίο ο Ολυμπιακός!»

Ο διοικητικός ηγέτης της Μποτοσάνι, Βαλέριος Ιφτίμε, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην συντριβή με 5-0 στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων

Υπήρξε επικριτικός ο ρουμάνικος Τύπος για την συντριβή της Μποτοσάνι με 5-0 από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαλέριος Ιφτίμε, εξήγησε ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα.

«Δεν έχει σημασία το σκορ και αν θα ήταν 3-0, 4-0 ή 5-0. Εμείς δοκιμάσαμε ένα νέο τερματοφύλακα και 5-6 παιδιά νεαρής ηλικίας για να δούμε πως θα αντιδράσουν», είπε αρχικά ο Ιφτίμε και τόνισε:

«Δεν ανησυχώ γιατί ξέρω με ποιον αντίπαλο παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι ένας θηρίο. Μπορεί να κερδίσει με άνεση κάθε ομάδα της Ρουμανίας, ακόμα και στην Στεάουα. Ούτε εγώ ξέρω πόσο υψηλό είναι το μπάτζετ του. Ήταν σα να πήγαμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκούδα με γυμνά χέρια».

Ο χρηματοδότης της Μποτοσάνι περιμένει καλύτερα πράγματα στο μέλλον: «Ξέρουμε πως ούτε την Ντιναμό Κιέβου μπορούμε να την… χτυπήσουμε. Είναι ανάλογης δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό. Εμείς, όμως, βλέπουμε τις αδυναμίες και στόχος μας είναι η βελτίωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς