26.1 C
Athens

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αγανάκτησαν ακόμη και οι Παναθηναϊκοί! (pics)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού μιλούν μεταξύ τους για τη διαιτησία του ντέρμπι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραδέχονται ότι οι γκρι πέρασαν πριονοκορδέλα τον Ολυμπιακό...

Η τριάδα – φωτιά των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου επιτέλεσε το έργο της στο ακέραιο από το 28ο δευτερόλεπτο του ντέρμπι, όπως ακριβώς είχε προλογίσει το FWS με το που έγινε γνωστός ο σκανδαλώδης ορισμός της ΚΕΔ.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με μια ιστορική απόφαση έδωσαν εντολή να αποχωρήσει η ομάδα από το ΟΑΚΑ χωρίς να βγει στο αγωνιστεί στο β’ μέρος, φέρνοντας πλέον το κεφάλαιο «Βρωμιά στο ελληνικό μπάσκετ» στην επικαιρότητα. Οι Ολυμπιακοί χαιρέτισαν άπαντες αυτή την απόφαση, η οποία ήταν δικαιολογημένη και επιβεβλημένη.

Κι αν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει σχετικά με τον χαρακτήρα της εντεταλμένης υπηρεσίας των τριών… καμπαλέρος με τα γκρι, τα πειστήρια είναι εδώ.

Το FWS παρουσιάζει ντοκουμέντα από συζητήσεις πραγματικών Παναθηναϊκών στο panathagrforum.net (είναι το πρώην green web fans) που αγανάκτησαν, ειρωνεύονται τη διαιτησία και προβαίνουν σε διαπιστώσεις οι οποίες ενισχύουν απόλυτα την απόφαση των Αγγελόπουλων για αποχώρηση της ομάδας από το… τσίρκο που έστησε και σκηνοθέτησε η ΕΟΚ.

Διαβάστε και θα καταλάβετε…(αν σοκάρεστε από βωμολοχίες και… γηπεδική γλώσσα, καλύτερα να μη συνεχίσετε την ανάγνωση)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς