16.9 C
Athens

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μίλησαν» τα κινητά των κατηγορουμένων

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.
Τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων αποκάλυψαν πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία φαίνεται να παίρνει νέα τροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του «Star», ο 21χρονος Ροδίτης, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους, έστειλε μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και ο 21χρονος ρωτάει τι πρέπει να κάνει.
Ο 19χρονος Αλβανός φαίνεται να καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου και τελικά συνομιλούν στις 8:12, στις 8:45, 11:07 και στις 13:12. Και οι δύο συμπεριφέρονται στη διάρκεια της ημέρας σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πριν και μετά το έγκλημα, οι δύο κατηγορούμενοι, δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.

Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε πριν από λίγες ώρες να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς