17.3 C
Athens

Γκιγιέρμε: «Δύσκολο παιχνίδι, είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Γκιγιέρμε ανέφερε πως η αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου θα είναι ισορροπημένη και πιστεύει πως όλοι οι ερυθρόλευκοι θα δείξουν την ανωτερότητά τους

Ο Γκιγιέρμε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου παρότι η ουκρανική ομάδα προέρχεται από μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός και το γεγονός ότι η Ντιναμό δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι εδώ και καιρό: «Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο. Δεν παίζει ρόλο το ότι η Ντιναμό δεν έχει επίσημα παιχνίδια, μπορούμε να περιμένουμε εκπλήξεις. Θα είναι ένα ισορροπημένο και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Ελπίζω ότι θα είμαστε ανώτεροι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν σκέφτονται και το ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο εκτός από τον αυριανό αγώνα, που είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε, δεν σκεφτόμαστε το ντέρμπι της Κυριακής, το αυριανό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς