17.9 C
Athens

Με καινούριο πρόσωπο τον Κακλαμανάκη οι κλήσεις του Σκουρτόπουλου

Η λίστα με τους 19 παίκτες του Σκουρτόπουλου για τους αγώνες της Εθνικής με Γεωργία και Γερμανία

Τις κλήσεις του για τους αγώνες με τη Γεωργία (21/2, Ηράκλειο) και τη Γερμανία (24/2, Βαμβέργη), με τους οποίους η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, ανακοίνωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από τους 19 παίκτες της λίστας, ξεχωρίζει το όνομα του 24χρονου σέντερ Δημήτρη Κακλαμανάκη, ο οποίος εξαργυρώνει με την παρθενική του κλήση στην Εθνική την εξαιρετική του σεζόν με το Λαύριο.

Οι αναμετρήσεις έχουν τυπικό χαρακτήρα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη διοργάνωση του καλοκαιριού στην Κίνα.

Οι κλήσεις του Σκουρτόπουλου:
Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς)
Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι)
Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)
Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας Πάτρας)
Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ)
Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)
Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ)
Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου)
Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα)
Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)
Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας)
Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Οι κληθέντες θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, για άμεση αναχώρηση για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου και θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Εξαίρεση αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου έχοντας επιστρέψει την προηγούμενη μέρα από τη Βραζιλία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, για τη Γερμανία μέσω Αθήνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς