22.9 C
Athens

Ληστές σκότωσαν ηλικιωμένη σε βενζινάδικο στη Σητεία

Κακοποιοί λήστεψαν 88χρονη σε πρατήριο καυσίμων - Η γυναίκα κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία, μετά από γροθιά στο κεφάλι

Αντιμέτωποι με ληστές ήρθε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μια 88χρονη γυναίκα στο πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε στη Σητεία.

Η ηλικιωμένη προσπάθησε να αντισταθεί και να αποτρέψει τη ληστεία, όταν όμως δάγκωσε στο δάχτυλο έναν από τους ληστές, εκείνος τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι προκαλώντας της εγκεφαλική αιμορραγία, από την οποία και κατέληξε.

Η άτυχη 88χρονη ήταν μόνη στο πρατήριο, παρ’ όλο που την είχαν ληστέψει πριν από τρία χρόνια και της είχαν αρπάξει περίπου 3.000 ευρώ, επέμενε όμως να το λειτουργεί μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Οι τρεις δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να ληστέψουν το βενζινάδικο και άρπαξαν 6.000 ευρώ, αφήνοντας τη γυναίκα δεμένη και λιπόθυμη από το δυνατό χτύπημα. Η ηλικιωμένη κατάφερε να συνέλθει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αδιαθεσία, όπου και κατέληξε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκεφαλική αιμορραγία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς