15.9 C
Athens

19χρονη πετάει καρέκλα από πολυώροφο κτίριο στη μέση του δρόμου (vid)

Γυναίκα στο Τορόντο πετά καρέκλα από το μπαλκόνι πολυώροφου κτιρίου με κατεύθυνση μία πολυσύχναστη λεωφόρο

Το βίντεο μιας γυναίκας που πετά καρέκλα από το μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτιριακού συγκροτήματος στο Τορόντο έγινε viral τα τελευταία 24ωρα.

Η γυναίκα φαίνεται να πετάει στο κενό μια καρέκλα, η οποία πέφτει για αρκετά δευτερόλεπτα με κατεύθυνση μια πολυσύχναστη λεωφόρο. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει στο τέλος, αφού το βίντεο σταματά πριν η καρέκλα προσγειωθεί στο έδαφος, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικίνδυνη -και αψυχολόγητη- ενέργεια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να εντοπιστεί η κοπέλα που πρωταγωνιστεί.

Τελικά, η 19χρονη αναγνωρίστηκε ως η Marcella Zoia, influencer του instagram, η οποία ομολόγησε ότι πέταξε από τον 45ο όροφο του ουρανοξύστη όχι μία, αλλά δύο καρέκλες.

Τώρα κατηγορείται για κακόβουλη ενέργεια που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων, καταστροφή ξένης περιουσίας και κοινή ενόχληση.

Μετά την έκταση που έλαβε το περιστατικό και τις επικρίσεις που δέχτηκε, η 19χρονη με τους 4.000 followers αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια πάντως, μέσω του δικηγόρου της, δήλωσε ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη επειδή της ασκήθηκε πίεση από τους φίλους της και όχι με σκοπό να προκαλέσει τραυματισμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς