16.2 C
Athens

Το ηχητικό του «Πρι» και η ΚΕΔ… Legacy: Εντάξει είμαστε;

O Insider δεν έχει αυταπάτες και αποκαλύπτει κάθε πτυχή του αριστοτεχνικά οργανωμένου σχεδίου εναντίον του Ολυμπιακού ενόψει ΟΑΚΑ και ημιτελικού

Όπως έγραψε το FWS νωρίτερα, με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών που θα σφυρίξουν τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά η ΕΟΚ ξεπέρασε τον εαυτό της

Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου, τα τρία… αηδόνια του «φάρου» θα σμίξουν για μια και μοναδική παράσταση: One night only που λένε και στο Las Vegas όταν κάποια μεγάλη φίρμα θέλει να κάνει μια αρπαχτή.

Χθες πάλι, βγήκε στη φόρα ένα ηχητικό απόσπασμα που εμφανίζει τον Γιώργο Πρίντεζη να εκφράζει τη δυσφορία του για οικονομικά ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Πρίντεζης στους συμπαίκτες του. Όχι σε όλους προφανώς, διότι απλούστατα δε μιλούν όλοι ελληνικά.

Για τα πως και τι της διαρροής θα τα πούμε σε άλλο επεισόδιο: κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει η λεγόμενη σύνθεση της είδησης, όπως λέγεται στη δημοσιογραφία. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Την Κυριακή λοιπόν σκάει η διαρροή ενός ηχητικού που χρονολογείται από τις αρχές Γενάρη. Οι πληροφορίες των ανθρώπων ήταν ξεκάθαρες. Η συγκεκριμένη επιπολαιότητα του Πρίντεζη έφτασε σε χέρια που δεν προοριζόταν να φτάσει. Από ένα σημείο κι έπειτα, θεωρούταν θέμα χρόνου μέχρι να βγει προς τα έξω η ιστορία.

Οι μέρες περνούσαν, το ηχητικό δεν έσκαγε στη δημοσιότητα και η ανησυχία μεγάλωνε. Κάπου εκεί, οι πιο ψυλλιασμένοι άρχισαν να τοποθετούν χρονικά τη δημοσίευση στις παραμονές του ημιτελικού. Έτσι κι έγινε.

Το γιατί είναι τουλάχιστον προφανές, φτάνει να υπάρχει η ικανότητα της σύνθεσης που έγραψα πιο πάνω. Για ποιον έχει χαρακτήρα ζωής και θανάτου ο μεθαυριανός ημιτελικός; Εννοείται για τον Παναθηναϊκό του Πιτίνο και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ακόμα και… μπάφας να είναι κάποιος, βλέποντας την ταυτότητα του ΜΜΕ που διέρρευσε το ηχητικό μπορεί να καταλάβει τι παίζεται.

Στο μυαλό κάποιων, αυτό ήταν το τελευταίο χαρτί που θα μπορούσαν να τραβήξουν οι Πράσινοι. Βάσει σχεδιασμού, θα επιχειρούταν μια πολυεπίπεδη αποδόμηση. Από τη μια της οικονομικής κατάστασης της ΚΑΕ με τον αντίκτυπο να φτάνει κατευθείαν στους Αγγελόπουλος και από την άλλη του υπαρχηγού του Ολυμπιακού και μιας από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος.

Ο δρόμος στρώθηκε λοιπόν, την Κυριακή. Και επειδή πάνω στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος, σκεφτείτε τι χαρές έγιναν στο άκουσμα πως οι… «λύκοι» είναι τρεις. Τριπλή χαρά στην ΕΟΚ δηλαδή.

Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού, ο «φάρος» παίζει τα ρέστα του στην απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό. Έτσι προέκυψε ο ορισμός μιας διαιτητικής τριάδας θυμίζει… dream team: Αν ρωτούσαν έναν Ολυμπιακό ποιους διαιτητές ΔΕΝ θα ήθελε στο ντέρμπι της 13/2, αυτούς τους τρεις θα έλεγε. Άρα, είναι οι ιδανικοί για την περίσταση…

Διαρρέουμε το ηχητικό, προκαλούμε φαγωμάρα στην ομάδα, πλήττουμε επικοινωνιακά τους Αγγελόπουλους, ένα 24ωρο αργότερα γινόμαστε… ΚΕΔ Legacy και την Τετάρτη τους βρίσκουμε ζαλισμένους από τα χτυπήματα και τους διαλύουμε, με την ελπίδα ότι δεν θα μπορέσουν να συνέλθουν ως το τέλος της σεζόν. 

Το σχέδιο φαίνεται τέλεια οργανωμένο και μέχρι στιγμής εκτελεσμένο στην ακρίβεια, τουλάχιστον ως προς την προεργασία του. Ακόμα και οι πιο ιδιοφυείς σχεδιασμοί ωστόσο, μπορεί να πάνε για βρούβες όταν μεσολαβεί το απροσδόκητο του ανθρώπινου παράγοντα. Αυτό κρατήστε το…

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Γκραν Πρι Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν δεν χάνει ούτε στο σπριντ

Η Red Bull του Μαξ Φερστάπεν δεν έχει αντίπαλο ούτε φέτος και όλα δείχνουν ότι ο μόνος που θα μπορούσε να απειλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή είναι ο Μεξικανός ομόσταβλός του

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας για τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών

Ο Νίκος Μαντούβαλος στον ΑΘΛΟ: «Ο ηγέτης Τράβιτσα, ο τζέντλεμαν Καστελάνι και ο Ολυμπιακός που ανήκει στο Champions League»

Ο GM της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος μιλά για όλα στον ΑΘΛΟ: οι συνεχόμενοι τίτλοι, η εμπιστοσύνη σε ξένους προπονητές, η ασπίδα στους παίκτες του και η βελτίωση του κλειστού του Ρέντη με στόχο τη μονιμοποίηση στο CEV Champions League