22 C
Athens

Από το «My Style Rocks» στο ψηφοδέλτιο! (pic)

Πρόκειται για μια αρκετά εκκεντρική παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και να συμμετάσχει στις εκλογές

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος η Έφη Αναστασοπούλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου. Η Έφη κατάγεται από τη Σύρο και κατεβαίνει με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Πρόκειται για μια αρκετά εκκεντρική παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία αποχώρησε οικειοθελώς στην πορεία του παιχνιδιού για προσωπικούς της λόγους. Την επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της στις εκλογές, πραγματοποίησε η ίδια.

Η επίσημη ανακοίνωση της Έφης Αναστασοπούλου αναφέρει:

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Περιφερειάρχη μας, και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘Μπροστά το Νότιο Αιγαίο’.

Η αγάπη μου για το νησί της καταγωγής μου, την αρχοντική Σύρο ,την πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συντελέσω κι εγώ στο όραμα αυτό.

Έχοντας τη γνώση και την εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, κατανοώ και επιθυμώ πάντοτε μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό ,την καινοτομία, όλους τους τομείς του τουρισμού, την κοινωνική φροντίδα, την προστασία του περιβάλλοντος, την παιδεία και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους.

Έχουμε όλοι ανάγκη μια νέα πνοή στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Στόχος μου είναι η αφοσίωση, η εργατικότητα και η στοχοπροσήλωση για το μέλλον του Αιγαίου μας, για το μέλλον των παιδιών μας και όλοι μαζί να συντελέσουμε ως ένας φάρος πορείας για την εξέλιξη των μοναδικών νησιών μας και των ανθρώπων που ζουν σε αυτά, κάνοντας καλύτερη και ευκολότερη τη ζωή τους σε όλους τους τομείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του και να προάγω με πίστη, σύνεση και εργατικότητα την αξία των νησιών μας, παλεύοντας για εμάς, για την νησιωτική ψυχή.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όσον αφορά την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την καινοτομία.
Το Νότιο Αιγαίο είναι οι άνθρωποι του, η ψυχή του είμαστε όλοι εμείς και η νέα πνοή του πρέπει να φέρει την υπογραφή μας .

Με εκτίμηση,
Έφη Αναστασοπούλου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς