18.9 C
Athens

Ανοιχτά τα ενδεχόμενα για την επιστροφή του Lost

Το Lost είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης δεκαετίας, η οποία είχε εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο

Το Lost είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης δεκαετίας, η οποία είχε εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο.

Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε το 2010 και απογοήτευσε πολλούς τηλεθεατές. Μάλιστα θεωρήθηκε πως δεν ήταν αντάξιο των πρώτων σεζόν. Ωστόσο οι φανς της σειράς θα ήθελαν να δουν μια συνέχεια.

Η πρόεδρος του ABC, του τηλεοπτικού καναλιού απ’ όπου προβάλλονταν οι έξι κύκλοι μεταξύ του 2004 και 2010, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Lost. Συγκεκριμένα μιλώντας στο «Television Critics Association», η Κάρεϊ Μπουρκ δήλωσε ότι ονειρεύεται και θα την ενδιέφερε η επιστροφή της σειράς.

Η Κάρεϊ ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για μια τέτοια επιστροφή, όταν τέθηκε το ερώτημα για το Lost, καθώς δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο με το σεναριογράφο Τζέι Τζέι Αμπραμς. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κυριολεκτικά σε αυτό το σημείο πρόκειται μόνο για ό,τι ονειρεύομαι όταν πάω να κοιμηθώ τη νύχτα.

Αλλά συχνά αναρωτιέμαι ποια σειρά θα επανάφερα και συχνά η απάντησή μου είναι το Lost – μερικές φορές και το Alias. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας πω προς το παρόν, ίσως και ποτέ. Αλλά θα είχε πλάκα να κάνω μια συζήτηση γι’ αυτό».

Οι δύο συμπαραγωγοί της σειράς, Κάρλτον Κιουζ και Ντέιμον Λίντελοφ απέκλεισαν το ενδεχόμενο επιστροφής. Μία από τις πρωταγωνίστριες του Lost, η Εβαντζελίν Λίλι, είχε αναφέρει το 2018: «Κάθε χρόνο κυκλοφορεί μια φήμη ότι θα το κάνουμε. Εμένα γενικά δεν μου αρέσουν οι επανεμφανίσεις. Νιώθω σαν να χαλάμε κάτι πολύτιμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς