19 C
Athens

Η απάντηση της Καζαριάν για το ροζ βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και ερωτήθηκε για το ροζ βίντεο. Το μοντέλο για πρώτη φορά απάντησε ευθέως

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model πριν από λίγους μήνες. Πολλοί δεν περίμεναν ότι αυτή θα είναι η νικήτρια του GNTM και φαίνεται ότι διέψευσε πολλούς.

Πρωτοσέλιδο ωστόσο για το νεαρό μοντέλο έγινε ένα ροζ βίντεο που ενέπλεκε το όνομά της. Οι φήμες ισχυρίζονταν ότι το σχετικό βίντεο διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, ενώ η Ειρήνη απαντούσε τον πρώτο καιρό μέσω του δικηγόρου της και της αδελφής της.

Η φωτογράφισή της όμως, στα πλαίσια ενός εξώφυλλου περιοδικού, την έφερε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Το μοντέλο ήταν φυσικό να ερωτηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα. Η Καζαριάν απάντησε μετά από αρκετό καιρό και η ίδια ευθέως.

Το μοντέλο δήλωσε: «Νομίζω πως από τα αρνητικά που μας συμβαίνουν στη ζωή γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι γιατί βιώνουμε κάποιες καταστάσεις. Από αυτά μαθαίνεις και συνεχίζεις δυναμικά. Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει όλο αυτό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς