22.4 C
Athens

Προέλαση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Νέα Σμύρνη (vid)

Ο «ουραγός» Απόλλωνας έκανε καταπληκτική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη (0-1) και υποχρέωσε σε ήττα-μαχαιριά τον Πανιώνιο

Μια σημαντική ψυχολογικά μεν, ασήμαντη βαθμολογικά δε νίκη έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος με το γκολ του Βαφέα πήρε το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο που έχασε σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε στο 9′ με το πλασέ του Καμάρα πέρασε λίγο άουτ, μετά από εξαιρετική πάσα του Κούρντι. Λίγο αργότερα ο Ντεφεντερίκο έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, με τον Κότνικ να διώχνει τη μπάλα.

Στο 17′ ο Βάρκας πλάσαρε, ο Κότνικ έδιωξε προσωρινά και ο Ντούρσο στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι, με τον Απόλλωνα να χάνει τρομερή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Στο 22′ ο Σπιριντόνοβιτς πλάσαρε μέσα από τη περιοχή, με τον Βαφέα να διώχνει τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν το γκολ που δεν πέτυχαν στο πρώτο μέρος και στο 73′ μετά από κόρνερ του Ντεφεντερίκο, ο Βαφέας έπιασε τη κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 89΄ο Σταυρόπουλος έπιασε μια κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (53′ Μαξίμοβιτς), Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά (46′ Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς, Σιντί Αλί (46΄Μανθάτης), Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντούρσο, Ντεφεντέρικο (84′ Αγροδήμος), Ελ Χέλβε, Βαφέας (88′ Ναζλίδης), Ρώσση, Βάρκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς