23.5 C
Athens

Τζάστιν Μπίμπερ: Αποχή από το σεξ πριν παντρευτεί

Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: «Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο»

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πρόσφατα αποκάλυψε ότι τέσσερις βδομάδες πριν παντρευτεί με την Χάλεϊ Μπόλντουιν δεν έκανε σεξ μαζί της. Ο γάμος του τραγουδιστή με το μοντέλο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Όπως δήλωσαν και οι δύο στη Vogue, αυτή η απόφαση ήταν μία από τις καλύτερες που πήραν ως ζευγάρι. Ωστόσο παραδέχτηκαν ότι ο έγγαμος βίος «θα είναι πάντα δύσκολος» και «δεν θα είναι μια μαγική φαντασία».

Στην πρώτη του συνέντευξη τα τελευταία δύο χρόνια ο διάσημος τραγουδιστής υποστήριξε ότι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις τον οδήγησαν στην αποχή από το σεξ. Ο 24χρονος παραδέχτηκε ότι «είχε πρόβλημα με το σεξ».

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 ο Μπίμπερ είχε εντοπισθεί να βγαίνει από οίκο ανοχής καλυμμένος με σεντόνια, στη Βραζιλία.

Ο τραγουδιστής στην πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε: «Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ γιατί θέλει να μας εξουσιάζει. Αυτό που λέει είναι ότι “θέλω να σας προστατεύσω από τον πόνο”.

Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο. Ορισμένες φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν νιώθουν καλά. Γιατί δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν, οι άνδρες το κάνουν.

Ήθελα να αφιερωθώ στο Θεό με αυτό τον τρόπο γιατί πίστευα στα αλήθεια ότι αυτό ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Χάλεϊ».

Παράλληλα ο Μπίμπερ παραδέχτηκε ότι το σεξ είναι ένας από τους λόγους που παντρεύτηκε τόσο γρήγορα με το 22χρονο μοντέλο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς