17 C
Athens

Άρτα: Η 68χρονη που έπαιρνε μάτι τους φοιτητές

Οι καταγγελίες στην περιοχή της Άρτας διαδέχονται η μία την άλλη, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με μία 68χρονη γυναίκα που παρακολουθούσε στα κρυφά φοιτητές

Οι καταγγελίες στην περιοχή της Άρτας διαδέχονται η μία την άλλη, σε τοπικά μέσα ενημέρωσης. Όλες οι μαρτυρίες απευθύνονται στην συμπεριφορά της «ύποπτης» σπιτονοικοκυράς.

Οι φοιτητές στην πόλη της Άρτας καταγγέλλουν μια γυναίκα που τους νοίκιαζε διαμερίσματα. Απ’ ότι φαίνεται η σπιτονοικοκυρά, τους «έπαιρνε μάτι» από το δικό της διαμέρισμα, κρυμμένη πίσω από κουρτίνες και μπαλκονόπορτες, κυρίως το βράδυ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο fanaripress.gr, η 68χρονη γυναίκα φαίνεται πως παρακολουθούσε αρκετούς φοιτητές στα κρυφά, καθώς οι καταγγελίες είναι από πολλά διαφορετικά άτομα.

Αναφέρεται μία περίπτωση, κατά την οποία η σπιτονοικοκυρά επισκέφθηκε αργά την νύχτα έναν από τους φοιτητές, με την πρόφαση την καταβολή του ενοικίου. Εκείνη τη στιγμή ο φοιτητής άλλαζε ρούχα!

Το σπίτι που διαμένει η 68χρονη έχει πεντακάθαρη θέα προς τα διαμερίσματα προς ενοικίαση. Μάλιστα πολλοί φοιτητές έκαναν λόγο ακόμα και για προμελετημένο σχέδιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς