17.8 C
Athens

Ο «Ντάνος» βγάζει βιβλίο για τη ζωή του (pic)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το πρώτο του βιβλίο, στο οποίο θα μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος», κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το πρώτο του βιβλίο. Έγινε γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, στο οποίο ήταν και νικητής.

Ο Αγγελόπουλος, με ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους followers του ότι το πρώτο του βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του. Στο βιβλίο φαίνεται να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, αλλά και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο «Ντάνος» είχε δηλώσει: «Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου.

Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς