19.9 C
Athens

Μαγεία… και επικό φινάλε στο Σέλτικς – Λέικερς (vids)

Ασταμάτητος ο Ουέστμπρουκ, πέτυχε το όγδοο διαδοχικό triple double με τους Οκλαχόμα Θάντερ και είναι ένα... βήμα πριν από στοιχειωμένο ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν

Απίστευτες εικόνες μαγείας με «τρελό» φινάλε είχαμε στη Βοστόνη και στο «TD Garden» στο παραδοσιακό ντέρμπι του NBA ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς έφυγε με τη νίκη με 129-128 σε ματς που «έσπασαν» καρδιές.

Να σας αναφέρουμε ότι το παιχνίδι κρίθηκε, χάρη σε καλάθι του Ραζόν Ρόντο στην εκπνοή του αγώνα, αλλά τελευταία 06:30 του αγώνα έγιναν απίστευτα πράγματα στο παρκέ.

Το φινάλε ήταν αντάξιο του επιπέδου των δύο ομάδων, αλλά και της κληρονομιάς που «κουβαλούν» όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος, με το σκορ στο 126-127 ο Κάιρι Ίρβινγκ πήρε τη μπάλα και σκόραρε, γράφοντας το 128-127 υπέρ των «Κελτών». Αυτός, όμως, που είπε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι ήταν ο Ραζόν Ρόντο, που πήρε τη μπάλα και σκόραρε σε νεκρό χρόνο για το τελικό 128-129.

Δείτε τι έγινε στα τελευταία 06:30 του μεγάλου αγώνα στο «TD Garden»:

Στον μεγάλο αγώνα έκανε σπουδαία πράγματα ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Το «κοντέρ»… έγραψε 28 πόντους, 12 ριμπάουντ, 12 ασίστ, αλλά και 3 κλεψίματα. Ο αστέρας των Λέικερς έκανε τη διαφορά και έδωσε πολύτιμες λύσεις σε κάθε πλευρά του παρκέ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι Οκλαχόμα Θάντερ δεν είχαν πρόβλημα να νικήσουν 117-95 εντός τους Μέμφις Γκριζλις, σε ματς που Ράσελ Ουέστμπρουκ τράβηξε ξανά τα βλέμματα πάνω του, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάστασή του και κυνηγάει να ισοφαρίσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ.

Ο «Russ» έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και πέτυχε το όγδοο διαδοχικό triple double και κυνηγάει ένα απίστευτο ρεκόρ. Οι «αρκούδες» έπεσαν και αυτές θαύμα του με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να μετράει απέναντί τους 15 πόντους, 13 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Έγινε, μάλιστα, μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του NBA με οκτώ συνεχόμενα triple double. Ο Ουίλτ Τσάμπερλέιν κατέχει το ρεκόρ NBA με εννέα συνεχόμενα triple double από το 1968.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς