18.6 C
Athens

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν! (vid)

Η γνωστή στα ελληνικά σειρά ως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» των 90s φαίνεται να επιστρέφει στις οθόνες μέσα στο 2019

Η πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά των 90s, Beverly hills, επιστρέφει! Οι φήμες που κυκλοφορούσαν επιβεβαιώθηκαν, για τη γνωστή στα ελληνικά σειρά ως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η παρέα του 1993 σκοπεύει να εμφανιστεί ξανά στις οθόνες, όπως επιβεβαίωσε μία από τους πρωταγωνιστές, η Tori Spelling, γνωστή στη σειρά ως «Ντόνα». Η Tori δήλωσε: «Είναι σίγουρο. Θα κάνουμε ένα νέο 90210.

Το πλήρωμα του OG επιστρέφει και τώρα θα παίξουμε τις πιο ώριμες εκδοχές μας. Οι θαυμαστές μας θα εκπλαγούν ευχάριστα ωστόσο, επειδή θα μπλέξουμε και σκηνές από την παλιά σειρά. Έτσι, θα είμαστε σχεδόν όλοι ξανά μαζί, αλλά πιο ενισχυμένοι».

Στη σειρά δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιοι ακριβώς θα επιστρέψουν. Η ηθοποιός Shannen Doherty, γνωστή ως «Μπρέντα», δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Ο Luke Perry φαίνεται πως θα συμμετάσχει ως guest και δεν θα έχει μόνιμο ρόλο. Ο ηθοποιός πλέον είναι πρωταγωνιστής στη σειρά «Riverdale».

Ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για τη μορφή της σειράς και για το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι θα προβληθεί μέσα στο 2019.

Δείτε παρακάτω το σχετικό αποσπασμα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς