21.9 C
Athens

Φαντάρος πήρε τηλέφωνο για βόμβα για να προλάβει το ΚΤΕΛ!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε νεοσύλλεκτος φαντάρος για να προλάβει το λεωφορείο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη

Δεν προλαβαίνεις το λεωφορείο; Πρέπει να βιαστείς; Φαίνεται πως τελικά δε χρειάζεται, αφού… ανακαλύφθηκε ένας νέος και πιο… σίγουρος τρόπος να προλάβεις.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε νεοσύλλεκτος φαντάρος για να μη χάσει το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που θα τον μετέφερε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, το λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Βόλος-Θεσσαλονίκη αναγκάστηκε να διακόψει τη διαδρομή του λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο Βελεστίνο, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα για να ελέγξουν ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, μετά από σχετικό τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από άγνωστο.

Αφού διαπιστώθηκε ότι το λεωφορείο ήταν «καθαρό» και επρόκειτο για φάρσα, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν ξανά στο όχημα, το οποίο έφτασε στη Θεσσαλονίκη με μια ώρα καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τηλεφώνημα προήλθε από φαντάρο που κατατασσόταν στον στρατό, αλλά δεν προλάβαινε να πάρει το λεωφορείο. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μετά τον έλεγχο των αστυνομικών, ωστόσο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μόλις το όχημα αφίχθη στον Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς