19.2 C
Athens

Η ώρα των trades: Πόρτερ στους Μπουλς, Μπαρνς στους Κινγκς!

Αρκετές ανταλλαγές σημειώθηκαν τις προηγούμενες ώρες στο NBA και η αγωνία κορυφώνεται ως τη λήξη της προθεσμίας των trades

Η τελευταία μέρα που οι ομάδες έχουν δικαίωμα ανταλλαγής για τη φετινή σεζόν είναι η σημερινή (7/2) στο NBA, με όλους τους οργανισμούς να προσπαθούν να βελτιώσουν τα ρόστερ τους ή τις μισθοδοσίες τους, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους.
Έτσι, τα ξημερώματα ξεκίνησαν να γίνονται οι πρώτες ανταλλαγές, με μία από τις σημαντικότερες, αυτή του Χάρισον Μπαρνς στους Κινγκς για τους Ζακ Ράντολφ και Τζάστιν Τζάκσον που κατέληξαν στους Μάβερικς, να γίνεται γνωστή κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Ντάλας.
Ακόμα μία ανταλλαγή ήταν αυτή μεταξύ Ρόκετς, Καβαλίερς και Κινγκς. Πιο συγκεκριμένα, οι Ρόκετς έδωσαν τους Νάιτ, Κρις και ένα ντραφτ πικ 1ου γύρου στους Καβαλίερς, παίρνοντας τον Σάμπερτ από τους Κινγκς και τους Στάουσκας, Μπάλντουϊν από τους Καβαλίερς.
Οι Κινγκς από τη μεριά τους, αποκόμισαν από τους Καβαλίερς τον Άλεκ Μπερκς και ένα πικ δεύτερου γύρου. Σημαντική ανταλλαγή πραγματοποίησαν και οι Μπουλς με τους Ουίζαρντς, αφού ο Ότο Πόρτερ κατέληξε στο Σικάγο, ενώ οι Πόρτις και Πάρκερ θα φορούν την φανέλα των Ουίζαρντς.
Οι Ουίζαρντς δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού ο Ουέσλεϊ Τζόνσον μετακόμισε στην Ουάσινγκτον από την Νέα Ορλεάνη, με τον Μαρκίφ Μόρις να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο για να φορέσει την φανέλα των Πέλικανς. Αρκετές μετακινήσεις και ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή…
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς