22.1 C
Athens

Παραδόθηκε ο ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Τζήλο

Ο ποδοσφαιριστής Χ.Π. πήγε μόνος του στην Αστυνομία, ο Δ.Μ. διέφυγε στην Ρωσία, ενώ κουβέντα δεν γίνεται για τους δύο αστυνομικούς…

Δεν χρειαζόταν να πάει η αστυνομία να τον συλλάβει. Μόλις έμαθε ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πήγε στη ΓΑΔΑ (Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής) και παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης σε βάρος του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου στην Λάρισα.

Πρόκειται για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Χ.Π. ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς και κρατείται. Η κατηγορία για… απόπειρα ανθρωποκτονίας, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σταθεί σε ποινικά δικαστήρια, καθώς καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Εφόσον κριθεί ένοχος ο Χ.Π., θα τιμωρηθεί για όσα πραγματικά έκανε και όχι όσα θέλουν να του φορτώσουν.

Όσον αφορά τον 46χρονο Δ.Μ. που είχε νοικιάσει το λευκό Polo με το οποίο οι δράστες πήγαν από την Αθήνα στη Λάρισα, έχει διαφύγει στην Ρωσία, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αλλά ούτε και κάποιο άλλο περιοριστικό μέτρο.

Για τους άλλους δύο δράστες που τυγχάνουν αστυνομικοί… κουβέντα από τις Αρχές. Εξάλλου δεν τους ενδιαφέρουν αυτοί, αλλά ο… ηθικός αυτουργός και να χτυπηθεί συγκεκριμένη ομάδα. Περιμένουν το ντέρμπι της Κυριακής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και αναλόγως θα κινηθούν…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς