19 C
Athens

Υπόθεση Τζήλου: Στο εξωτερικό ο βασικός δράστης

Την «κοπάνησε» στο εξωτερικό ο βασικός δράστης της επίθεσης στον Τζήλο γιατί δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ούτε κανένα άλλο μέτρο σε βάρος του Δ.Μ. και του Χ.Π.

Το fws.gr από τις πρώτες μέρες είχε εκφράσει την απορία αφού γνωρίζουν τα πάντα(ονόματα δραστών, διευθύνσεις, ενέργειες), γιατί δεν τους συλλαμβάνουν. Η απάντηση είχε δοθεί από το ότι «έπρεπε» να δημιουργηθεί ένα σίριαλ και να βρεθούν…ηθικοί αυτουργοί.

Η κωμωδία συνεχίζεται καθώς τα εντάλματα σύλληψης για τους δράστες του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, ακόμη δεν έχουν εκδοθεί. Αποτέλεσμα; Ο ένας από τους βασικούς υπόπτους της επίθεσης την κοπάνησε στο εξωτερικό σαν κύριος. Το ίδιο προφανώς θα κάνουν και οι άλλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, που έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για το θέμα, ο 46χρονος Δ.Μ. που είχε νοικιάσει το λευκό Polo, με το οποίο οι δράστες πήγαν στη Λάρισα, διέφυγε στο εξωτερικό αφού δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, ούτε φυσικά κανένας περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα του περιστατικού (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο – ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι μεσολαβούσε εορταστική περίοδος. Η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ. Ρασιδάκη. Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει συμβεί ακόμη, αφού πρέπει να συμφωνήσει και η ανακρίτρια, στην οποία δεν έχει παραδοθεί ακόμη η δικογραφία η οποία βρίσκεται εδώ και 17 μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ. Ρασιδάκη, χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια!

Οι δράστες της επίθεσης άρχισαν να φεύγουν κύριοι στο εξωτερικό και τα εντάλματα μπορούν να περιμένουν. Ίσως χρειαστεί να καλυφθεί ο θόρυβος από τη Μακεδονία και με μια άλλη πράξη της κωμωδίας στην υπόθεση Τζήλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς