21.6 C
Athens

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι γυμνές της φωτογραφίες

Η διαμάχη μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, φαίνεται να επηρέασε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η διαμάχη μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, φαίνεται να επηρέασε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο Πάνος Καλλίτσης έχει στην κατοχή του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, που ανήκε στην πρώην σύζυγό του. Μέσα στον υπολογιστή υπάρχει πληθώρα γυμνών φωτογραφιών του γνωστού μοντέλου και κριτή του Greece’s Next Top Model.

Η Ηλιάνα εμφανίστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο γιατί το υλικό που την αφορά έχει βρεθεί σε «λάθος» χέρια. Ο γνωστός κομμωτής υπέβαλε μήνυση και στην Παπαγεωργίου για ψευδορκία.

Το διάσημο μοντέλο δήλωσε: «Σαν μοντέλο που εμπιστεύεται απόλυτα την booker του, η Έλενα σε αυτόν τον υπολογιστή έχει backstage φωτογραφίες μου, αδημοσίευτες φωτογραφίες μου χωρίς ρετούς, τις polaroids μου, βίντεο και γυμνές φωτογραφίες μου, για αυτό θίγονται όλα τα προσωπικά μου δεδομένα όταν ένας τρίτος άνθρωπος εκτός από την Έλενα, δηλαδή ο Πάνος, κρατάει στα χέρια του ένα τόσο σημαντικό ‘όπλο’, το οποίο εμένα ως προβεβλημένο στα media πρόσωπο μπορεί να με εκθέσει ανεπανόρθωτα».

Ο Πάνος Καλλίτσης στη μήνυση που έχει καταθέσει αναφέρει: «Όλες οι αναφορές της μάρτυρος περί δημιουργίας ανυπέρβλητων προβλημάτων από την υποτιθέμενη απώλεια του υπολογιστή είναι παντελώς ψευδείς και έχουν ως σκοπό να επιβεβαιώσουν απλώς του ψευδείς αγωγικούς ισχυρισμούς της α’ των μηνυομένων. Δεν θα σχολιάσω φυσικά ιδιαιτέρως εάν η αξία του υπολογιστή, που την αναβαθμίζει σε 100.000 η Χριστοπούλου στην αγωγή, οφείλεται στα βίντεο και στις γυμvές φωτογραφία της Παπαγεωργίου».

Η διαρροή των συγκεκριμένων φωτογραφιών θα έβλαπτε ανεπανόρθωτα το γνωστό μοντέλο και κριτή του GNTM.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς