17.1 C
Athens

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει στη «Μουρμούρα» (pic)

Το αποκάλυψε μέσα από μια φωτογραφία η Κλέλια Ρένεση, η νέα παρτενέρ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο σίριαλ

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο δημοφιλές σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς επιστρέφει ως γκεστ η «Μαρίνα» του σίριαλ, ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την αποκάλυψη έκανε η Κλέλια Ρένεση μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο στιγμιότυπο ποζάρουν στο φακό η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση.

Στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει: «Μουρμουραστείο. Μια μέρα τρίο», υπονοώντας ότι ο τηλεοπτικός Ηλίας θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι η ξαφνική αποχώρηση για προσωπικούς λόγους της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το σίριαλ σήμανε προς στιγμήν συναγερμό και συζητήθηκε ακόμα και το τέλος της σειράς, όμως τελικά το σίριαλ προχώρησε με την Κλέλια Ρένεση ως αντικαταστάτριά της.

Η Κλέλια Ρένεση που είναι ζευγάρι στη ζωή με τον Γαλλοϊσπανό τραγουδιστή Μανού Τσάο και μάλιστα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, «έδεσε» στη σειρά ως «καπάτσα» σπιτονοικοκυρά του «Ηλία» (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), την οποία όπως όλα δείχνουν ο άκαμπτος εφοριακός του σίριαλ έχει ερωτευτεί.

Ενδέχεται, μάλιστα, η εγκυμοσύνη της να χρησιμοποιηθεί και στο σίριαλ και αυτός ενδεχομένως να είναι και ο λόγος της επιστροφής ως «γκεστ» της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, αφού η «κυρία Καίτη» του σίριαλ «καίγεται» να εκδοθεί το διαζύγιο του «κυρ Ηλία» και της συζύγου του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς