23.7 C
Athens

Μεγαλοοικονόμου για τους «κουραμπιέδες»: Έπρεπε να τους πω κάτι χειρότερο από «κ»

«Άμα πάτε τουαλέτα θα δείτε» • «Ο Αυτιάς μου έστησε παγίδα, έφερε ένα πάνελ εναντίον μου», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το χθεσινό της… ντελίριο στον ΣΚΑΪ

Διευκρινίσεις για την λέξη «κουραμπιέδες» με την οποία χαρακτήρισε όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα στη χθεσινή επεισοδιακή της εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ έδωσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Το προχώρησε μάλιστα ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι έπρεπε να τους χαρακτηρίσει με μια λέξη χειρότερη από του «κουραμπιέδες» που αρχίζει από «κ» και για να μην αφήσει καμία αμφιβολία τι εννοεί πρόσθεσε: «Άμα πάτε τουαλέτα θα δείτε».

Όλα τα παραπάνω και άλλα περισσότερα είπε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» όπου μίλησε σήμερα το πρωί και μάλιστα με «κλεισμένη» φωνή, προφανώς επειδή βράχνιασε από τις χθεσινές φωνές της.

Κατηγόρησε παράλληλα τον Γιώργο Αυτιά ότι της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».

«Δεν παραιτούμαι»

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, παρόλο που σε προηγούμενη εμφάνισή της στους «Αταίριαστους» και πάλι στον ΣΚΑΪ, όταν έσπασε για πρώτη φορά το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, είχε δηλώσει ότι διατίθεται να παραδώσει την έδρα της, αν το ζητήσει ο Βασίλης Λεβέντης.

Εξήγησε ότι «είχε παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε», από τότε που ο Βασίλης Λεβέντης την κατηγόρησε ως «προδότρα» και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν την υπερασπίστηκε.

«Τη στιγμή που ακούς τον αντίπαλο να με καθυβρίζει έπρεπε να έχουν βγει και να πουν “Λεβέντη γιατί την ενοχλείς;”. Θα βγάλουν όμως και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε», είπε.

Συνεχίζοντας για την κόντρα της με τον Βασίλη Λεβέντη είπε ότι «εμένα με πείραζε ως άτομο γιατί έχω μάθει να έχω καθαρό το κούτελό μου, να μου ρίχνει τη ρετσινιά που δεν έφταιγα, να με λέει 151. Όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν 153 βουλευτές εγώ πήγα και έγινα το 154».

Στην παρατήρηση ότι «χάρη σε εσάς υπάρχει η κυβέρνηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «δεν είναι χάρη σε μένα η κυβέρνηση. 145 είμαι εγώ. Το 151 είναι χάρη στους άλλους έξι».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «εγώ την ψήφο μου (σ.σ στον ΣΥΡΙΖΑ) την δίνω με όλη την καρδιά. την ψήφο μου την έδωσα με δόξα και τιμή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς